Anton Hagman ger sig ut på Sverigeturné.

Anton Hagman ger sig ut på sommarturné

Anton Hagman debuterade i årets Melodifestival med låten ”Kiss You Goodbye” som på kort tid sålt platina, streamats miljontals gånger samt blivit en av vårens mest spelade låtar på radio. I juni släpper Anton Hagman ny musik och kort därefter beger han sig ut på en sommarturné runt om i Sverige.

  • Publicerad 09:18, 18 maj 2017

Anton Hagman tog publiken med storm med sin låt "Kiss You Goodbye" då han debuterade i Melodifestivalen tidigare i år, men han är knappast en debutant när det kommer till musiken. Redan som 12-åring gjorde han debut på YouTube med en egen version av Chris Browns låt ”With You”, en låt som lade grunden till att Anton numera har över 40 000 prenumeranter av sin YouTube-kanal.

2016 signade han sitt första artistavtal med Universal Music och 2017 inleddes med finalplats i Melodifestivalen med låten ”Kiss You Goodbye” som snabbt sålt platina (5,2 miljoner streams). I juni kommer ny musik i form av en EP och i anslutning till den beger sig Anton ut på vägarna runt om i Sverige.

– Jag är så (jävla) taggad på att resa runt Sverige, spela min musik live o träffa all publik!, hälsar Anton.

Turnéplan

29 juni – Västerås, Västerås Cityfestival 6 juli – Sölvesborg, Killebom 23 juli – Stockholm, Barnens Allsång Skansen 29 juli – Hudiksvall, Hudikkalaset 9 augusti – Lysekil, Havsbadsparken 12 augusti – Stockholm, Djurens Helg Solvalla 18 augusti – Lidköping, Scensommar 19 augusti – Sävjö, Sävsjö Celebration 27 augusti – Sala, Salamässan Fler datum tillkommer

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.