Andras Sköld återvänder till Falkenbergsrevyn efter ett års frånvaro. Foto: Martin Johansson

Andreas Sköld återvänder till Falkenbergsrevyn

När Falkenbergsrevyn rekordtidigt drar igång arbetet med en kickoff för ensemblen idag inför revysäsongen 2018 är Andreas Sköld tillbaka i gänget igen. Andreas var med i Falkenbergsrevyn mellan 2014-2016 men efter förra årets sabbatsår står han nu i vinter på scenen i Sveriges största nyårsrevy igen.

  • Publicerad 19:08, 1 aug 2017

Andreas Sköld, 31 år, som var med mellan 2014 – 2016 återkommer nu igen efter ett års uppehåll.

– Han gjorde stor succé under sina tre år i Falkenbergsrevyn och vi har aldrig fått så många publikönskemål om comeback som när det gäller just Andreas. Han har en stor bredd som revyartist och vi är glada över att han är tillbaka igen. I Andreas får vi en duktig sångare och musiker men framförallt en stor komiker och också en bra och vass textförfattare.

- Det känns jättekul att vara tillbaka i Falkenberg. Lite som att komma hem. Jag ser fram emot att vässa klorna och ge allt i vinter. Det finns en fantastisk revypublik som jag verkligen brinner för att få möta igen. Känslan att vi tillsammans skall kunna skapa en fullmatad revy är mycket god. Det är händelserika tider just nu, som gjorda för en revymakare att verka i, kommenterar Andreas Sköld.

Förra säsongen firade Falkenbergsrevyn 20-årsjubileum och gjorde då en mycket lyckad omstart med flera stora förändringar. En föryngringsprocess är inledd som nu fortsätter. Medvetet fylls ensemblen på med yngre aktörer samtidigt som flertalet av de etablerade revyartisterna finns kvar.

Falkenbergsrevyn är sedan flera år tillbaka Sveriges största nyårsrevy med över 22 500 besökare och när revyn sändes på SVT1 vid två tillfällen i juni sågs programmen av en miljonpublik.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.