Mitt i radhusidyllen bodde den mördade 55-åriga förskoleläraren.

Offret: En 55-årig förskolelärare

Offret från morddramat i Surahammar idag var en 55-årig kvinna, som bodde i ett radhus inte långt ifrån platsen där mordet inträffade.

  • Publicerad 11:38, 2 aug 2017

Den 55-åriga kvinnan var till yrket förskolelärare och jobbade i Västerås. Hon var uppmärksammad för sitt arbete och hade bland annat prisats av kommunen för sitt sätt att lära ut matematik till unga barn.

Just att lära ut matematik till unga barn verkar ha varit ett ämne som låg kvinnan väldigt varmt om hjärtat. 2010 gav hon som exempel ut en barnbok om matematik. Och på sociala medier har hon delat inlägg i ämnet.

Kvinnan levde, enligt uppgift, ensam i radhuset. Detta efter att hennes man försvunnit spårlöst 2012. Han eftersöktes bland annat av Missing People, men kunde inte hittas.

Inte förrän 2015 hittades mannen. Hans kropp befann sig då i en bil på Mälarens botten, i närheten av Elbakajen i Västerås.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.