Sportkedja expanderar med ny butik

Sportkedjan Sporthyra, med säte i Västerås, fortsätter sin expansion och etablerar nu sin sjätte butik i landet, denna gång i Stockholm. Butiken ligger i centrala Kista och har kapacitet att bistå invånare i Storstockholm med sportutrustning, sommar som vinter, och blir kedjans hitintills största butik.

  • Publicerad 08:38, 28 mar 2017

Sporthyra i Norden AB har säte i Västerås och utvecklar hyrkoncepet Sporthyra som genom sina butiker erbjuder kunder att hyra sportutrusnting under kortare och längre perioder. Verksamheten täcker sommar- och vintersäsong och utrustningen hyrs ut alltifrån en dag till en hel säsong. 

– Genom etableringen av Sporthyra i Stockholm når vi nu den mest befolkningstäta regionen i landet och vi är förberedda att tillgodose Stockholmarna med sportutrustning i storvolym, säger vd Erik Liljeberg i ett pressmeddelande. 

Butiksytan är 350 kvadratmeter och lokalen anpassas nu för att kunna hantera den dagliga verksamheten så effektivt som möjligt.

– Det finns ingen annan aktör i Stockholm som har samma marknadserbjudande som vi och vi vill utmana den traditionella sporthandeln med ett mer dynamsikt, smidigare och billigare alternativ”, säger Erik Liljeberg. 

Butiksetableringen i Kista är första steget i flera planerade etableringar i Stockholm.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.