Annonsera

Trenden är tydlig: Allt fler väljer den lokala gratistidningen framför prenumerationstidningen. Gratistidningen är framtidens medium. Som läsare får du dina hyperlokala nyheter och erbjudanden – gratis. Som annonsör får du absolut bäst effekt för varje satsad reklamkrona. Vi når 88 000 läsare*, och når ut i hela länet två gånger i veckan.

Västerås Tidning finns till för våra läsare och uppmärksammar lokala nyheter och händelser, sprider kommunal information och tipsar om evenemang i vårt närområde. Västerås Tidning är politiskt och religiöst obunden och helt annonsfinansierad. Vi är en oberoende och självständig tidning som strävar efter att vara saklig, opartisk och balanserad. Vi vill beröra västmanlänningarna i deras vardag och vara deras självklara val av lokaltidning.

Västerås Tidning utkommer i 89 500 ex (79 500 ex hushållsdistribution, 10 000 ex tidningsställsdistribution). Hushållsdistribution sker direkt i brevlådorna hos samtliga hushåll i region A48 (Västerås, Hallstahammar, Surahammar, Ramnäs, Virsbo och Kvicksund). Resterande ex sprids via våra strategiskt placerade tidningsställ runt om i hela länet. Onsdagstidningen delas ut av Posten och Helgtidningen av Svensk Direktreklam.

*KÄLLA: TNS SIFO, ORVESTO KONSUMENT 2014 HELÅR

VÄSTERÅS TIDNING (ONSDAG & HELG)

Västerås Tidning – Gratis varje onsdag och helg!
Vi uppmärksammar lokala nyheter och händelser, sprider kommunal information och tipsar om evenemang i vårt närområde. Västerås Tidning är lokalt ägd, politiskt och religiöst obunden och helt annonsfinansierad. Vi är en oberoende och självständig tidning som strävar efter att vara saklig, opartisk och balanserad. 
Upplaga 89 500 ex , distribueras av Posten (onsdagar) och Svensk Direktreklam (helger) till hushåll i reg A48. Övriga länet ställdistribution.
Materialdagar:
ONSDAG Sättning: Måndag kl 12, Färdig annons: Måndag kl 17
HELG Sättning: Onsdag kl 12, Färdig annons: Torsdag kl 12

Prislista 2017

Annonsplan 2017

Materialspecifikation

VASTERASTIDNING.SE

BUSINESS

Västerås Tidning Business – gratis till företagare och beslutsfattare
Lokalt gratis affärmagasin som skriver om företag, för företag i Västmanland. Reportage om lokala företag och företagare, personporträtt av beslutsfattare, experttips och lokala krönikörer.
Upplaga 22 000 ex , distribueras adresserat av Posten exklusivt till företag och beslutsfattare i Västmanland.
Materialdagar 2017:  9 februari, 11 april, 7 september, 2 november
Utgivning 2017:  Feb (v 8), apr (v 17), sep (v 38), nov (v 46)

Materialspecifikation

KVINNA

Västerås Tidning Kvinna – gratis till kvinnan i Västmanland
Hyperlokalt, gratis magasin för kvinnan i Västmanland. Allt från fördjupande läsning om lokala vardagshjältar och rörande livsöden till inspiration och enklare vardagstips kring kost, hälsa, mode och teknik.
Upplaga 45 000 ex , distribueras adresserat av Posten till kvinnor i reg A48.
Materialdagar 2017: 26 januari, 31 augusti, 26 oktober
Utgivning 2017: Feb (v 6), sep (v 37), nov (v 45)

MATERIAL & LÄMNING

Materialadress: annons@vasterastidning.se
Vid ev frågor, kontakta vår ateljéchef: anita.lorenz@vasterastidning.se