Annons

Fem skäl att välja Aros Auto AB vid köp av företagsbil

Aros Auto i Västerås är en av Sveriges äldsta återförsäljare av Kia och har samlat på sig 15 års erfarenhet av bilmärket. – Vi är ett personligt familjeföretag och du kan vända dig direkt till mig före, under och efter köpet, berättar Kristian Svensson, företagssäljare på Kia Aros Auto i Västerås. Företaget är också en fullserviceanläggning från försäljning till service och skadecenter.

  • Publicerad 13:04, 2 okt 2017
  • Detta är en annons från Aros Auto

Kristian Svensson Försäljning Företag kristian.svensson@arosauto.se

Varför ska man välja Kia som nästa företagsbil?

– Du får väldigt mycket för pengarna när du väljer en Kia. Det är väldigt driftsäkra bilar och som har lägst antal skador i Länsförsäkringars rapport.

– När du har ett högt andrahandsvärde får du också en lägre ägandekostnad, förklarar Kristian Svensson.

– Det är bra priser på bilarna och de är färdigutrustade. På businessmodellerna är bilarna färdiga med läderklädsel och navigation.

En av de mest populära Kia-modellerna som väljs bland företagskunder är Optima laddhybrid.

Varför företagskunderna väljer just denna modell är inte så svårt att förstå.

Helt nya Kia Optima Plug-In Hybrid sätter en ny standard i hur en modern miljöbil kan se ut. Som miljövänlig Plug-In Hybrid är den snål på utsläpp och bränsle, men är också samtidigt generös med utrymme, komfort och har ett snyggt utseende. Vackert dynamiska linjer och sportiga dimensioner sätter framtoningen direkt, och drar uppmärksamheten till sig ute på vägarna.

Med Optima kan du köra 62 kilometer på eldrift och 1 120 kilometer i hybridläge, vilket ger låga milkostnader. Dessutom reduceras koldioxidutsläppen vilket ger ett lågt förmånsvärde.

– Jag har märkt av en helt ny kundgrupp, då jag har fått byta in Audio A6 och BMW 530. Premiumförare känner att Kia ligger högt i standard och komfort, säger Kristian Svensson.

– Modellerna ligger rätt i tiden. Många tjänstebilsförare väljer en supermiljöbil för ekonomin. Det blir ett subventionerat förmånsvärde och så blir driftskostnaderna mycket lägre.

– Det kommer vara en hög efterfrågan på dessa bilar efter tre år, så det blir en väldigt bra kalkyl. Varmt välkommen in och bli övertygad du också.

5 anledningar till att välja Kia och Aros Auto AB!

1. Bra service

2. Snygga och driftsäkra

3. Kostnadseffektivt

4. Bekymmersfritt bilägande

5. Vi tar alltid hand om dig

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Senaste nytt

Visa fler

SMAKFULLT

”Vi kallar det kort och gott junkfood de luxe”

SMAKFULLT Smarriga hamburgare, kall bärs och toppfotboll på storbildsskärm är en oslagbar ”combo” för många. Ett koncept som är lyckat för sportbaren Allstar på Punkt i Västerås. – Vi erbjuder ett vardagsrum...tisdag 17/10 11:20

Olika menyer varje vecka – i sex år

SMAKFULLT Med magnifik utsikt över Västerås centrum och Mälaren äter man god mat på Djäknebergets restaurang. Att maten håller hög klass ansvarar köksmästaren Rifet Secic för. – Jag vill servera mat med extra...måndag 16/10 13:19

RÄTT RÄTT

Amir testar nya Gorbyssmaker

Gorbys har släppt nya smaker – Veggies och Taco. Klassikern har också kommit med ett nytt recept. Mästerkocken Amir Kheirmand och hans högra hand Alfred köpte hem dem för att testa.torsdag 12/10 18:13

Mästerkocken tipsar inför lördagsmyset: De bästa nya chipssmakerna

En av höstens mest spännande nyheter är Estrellas chips med smak av Äppelpaj. Annorlunda, konstig och väldigt spännande. Det är klart mästerkocken Amir Kheirmand ska testa dem. Han passade också på...lördag 30/9 19:36

TV: Del 3 och 4 i Amirs pizzaskola

Amir Kheirmand, med Youtubekanalen Rätt Rätt fortsätter nu med del 3 och 4 i pizzaskolan. Vad sägs om en pizza pepperoni?fredag 22/9 14:18

E-TIDNING